Over Fit Female Academy

Fit Female Academy is voor elke jonge vrouw met een missie rondom een gezonde lichaam; fysiek én mentaal! Samen zullen we een fitte leefstijl creëren die bij jou past. Ons doel is om jou de stralende vrouw te laten worden die jij wilt zijn, in een leven waarin je kan doen wat jij wilt en waar je van geniet. 

Wij geloven in genieten op een manier wat goed is voor jouw lichaam. Want een lichaam dat in balans is, zal automatisch ook meer gaan stralen aan de buitenkant! Hierbij focussen we dan ook op jouw gevoel en niet zozeer op de cijfertjes. Wij willen onze positieve energie overbrengen. We vieren alle hoogtepunten en overwinnen samen de dieptepunten om er nog sterker uit te komen. Een gezond lichaam met een killer mindset is het doel!

Wij zijn Romy en Lieke, founders van Fit Female Academy, en wij willen dat jonge vrouwen een realistischer zelfbeeld krijgen en gelukkig zijn in hun eigen lichaam. Wij streven naar een toekomst waarin social media een kracht wordt van samenhang en trots zijn, zonder negatieve invloeden van onrealistische en competitieve maatstaven voor de vrouw. De focus moet liggen op wat zij waard zijn, in plaats van wie zij willen worden. Mentale én fysieke gezondheid moet weer hoog aan het prioriteitenlijstje komen te staan. Als jouw coach gaan we realistisch en persoonlijk kijken naar wat je lichaam écht nodig heeft en wat jouw missie is. Door onze specialisatie in orthomoleculaire voedingsleer geloven wij in de kracht van voeding voor de innerlijke én uiterlijke gezondheid.