Orthomoleculair Consult

Belemmeren jouw fysieke klachten je dagelijks leven, maar weet je niet hoe je verder moet?

Heb je bijvoorbeeld de stempel PDS, PMS of PCOS gekregen, maar word je niet verder geholpen?

Investeer in je jezelf en leer voor eens en altijd hoe je écht een verschil kan maken met je voeding en leefstijl. 

Als orthomoleculaire adviseurs en (sport-)voedingsexperts gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jou weer fit en energiek door het leven krijgen. Na het Orthomoleculair Consult, waarin we uitgebreid de tijd nemen om jou te leren kennen, ontvang je van ons een stappenplan waar jij mee aan de slag kan. Geen kant-en-klaar voedingsschema, maar een complete persoonlijke Health Guide met uitleg waardoor jij gaat begrijpen wat je lichaam nodig heeft. 

Wij streven ernaar om jou voldoende tools te geven om je te ondersteunen op het gebied van voeding, training, rust en mindset, waardoor je vitaal en fit door het leven kan! Wij streven naar ideale gezondheid, geluk en klachtenvrij. Met een fitter en ontspannen gevoel, een gezonder eetpatroon, minder stress, meer energie en zonder die vage klachten ga jij het leven knallen!

Voor wie is een Orthomoleculair Consult geschikt?

 • PMS
 • PCOS
 • PDS
 • Huidklachten en acné
 • Vermoeidheid 
 • Stressmanagement 
 • Stoppen met anti-conceptie

Ervaar je fysieke en/of mentale klachten, maar heb je geen idee wat de oorzaak is? Dan is de EMB Test met Consult wellicht een betere optie voor jou! Dankzij de uitgebreide bloedtest kunnen we namelijk achter de oorzaak van jouw klachten komen en je hiermee verder helpen!

Tarieven

Het tarief van een Orthomoleculair Consult is eenmalig €119,00. Het online consult zal ongeveer 60 minuten duren. Daarbij ontvang je jouw Health Plan. Terwijl je ermee aan de slag gaat mag je altijd gebruik maken van onze onbeperkte WhatsApp service om je vragen te stellen.

Een eventueel vervolg consult mag altijd op eigen initiatief voor een evaluatie en aanpassingen. Dit bedraagt eenmalig €66,00.

Vraag hier jouw Orthomoleculair Consult aan

Binnen 3 dagen zullen we contact met je opnemen om het consult in te plannen. Voel je vrij om eerst vrijblijvend contact met ons op te nemen.

  Wat is orthomoleculaire voedingsleer?

  Met orthomoleculaire therapie wordt er gekeken naar het complete plaatje in plaats van alleen de klacht. Precies wat bij onze visie past! Heel je lichaam staat met elkaar in verbinding en daarom is het krachtig om met alles rekening te houden. Het doel is om je gezondheid te bevorderen op een natuurlijke en lichamelijke manier. Dit doe je door alle lichaamscellen te voorzien van alle optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Je lichaamscellen zijn namelijk essentieel voor alle activiteiten die we vragen van het lichaam.