Orthomoleculaire consults en EMB bloedtest Breda

Als orthomoleculair adviseurs en (sport-)voedingsexperts willen wij dat je grip krijgt op je gezondheid. Ons doel is om jou fit te laten voelen, in alle opzichten! Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit, vol energie de dag doorkomt. We helpen veel vrouwen met allerlei klachten, zoals (chronische) vermoeidheid, hormonale klachten, darmproblemen, huidklachten en mentale problemen.

Jouw gezondheid hoort je grootste prioriteit te zijn. Vanuit een natuurlijke benadering worden je lichamelijke en mentale klachten behandelt en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. Hiervoor maken we graag gebruik van de EMB bloedtest in Breda.

Wil jij je fitter voelen, een gezonder eetpatroon ontwikkelen, minder stress ervaren, meer energie en van je (medische) klachten af? Wij helpen je graag! Lees hieronder verder hoe we jou kunnen helpen.

EMB Test met Orthomoleculair Consult

Krijg inzicht in de gezondheid van je lichaam met de EMB Bloedtest! Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken. Deze test kan je dus heel veel vertellen over de staat van je lichaam en jouw gezondheid. Aan de hand van de uitslag van de test en de uitgebreide intake ontvang je een persoonlijk Health Plan met voedingsadvies om effectief aan de slag te gaan en de fitste versie van jezelf te worden, zowel fysiek als mentaal.

De EMB Bloedtest wordt afgenomen in Breda en geeft je onder andere inzicht over:

  • Vitaminen & mineralen tekorten
  • Hormonale disbalans
  • Voedsel intoleranties
  • Darmverstoringen
  • Leververstoringen
  • Stress parameters

Orthomoleculair Consult

Zijn jouw klachten niet vaag en heb je zelf al een goed idee waardoor dit komt? Heb je bijvoorbeeld PDS of ervaar je rond een specifiek moment van je cyclus klachten (bijvoorbeeld PMS)? Misschien heb je wel de stempel PCOS gekregen, maar heb je geen idee hoe je hiernaar moet handelen?

Merk jij dat je behoefte hebt aan hulp om te herstellen, zodat jij weer 100% kan leven? Laat ons je helpen.

Na het Health Consult, waarin we uitgebreid de tijd nemen om jou te leren kennen, ontvang je van ons een stappenplan waar jij mee aan de slag kan. Geen kant-en-klaar voedingsschema, maar een compleet plan met uitleg waardoor jij gaat begrijpen wat je lichaam nodig heeft. 

Wij streven ernaar om jou voldoende tools te geven om je te ondersteunen op het gebied van voeding, training, rust en mindset, waardoor je fit en energiek door het leven kan! Wij streven naar ideale gezondheid, geluk en klachtenvrij. Met een fitter gevoel, een gezonder eetpatroon, minder stress, meer energie en zonder pijn ga jij het leven knallen!