Online Class

Wil je dieper ingaan op belangrijker onderwerpen over jouw lichaam en leefstijl? Dan is de Fit Female Online Class iets voor jou! Met de Online Class “Luisteren naar je lichaam” krijg je theoretische kennis, tips, tricks én opdrachten, waardoor je gelijk je opgedane kennis kan gebruiken in je eigen leefstijl.

Met een Online Class kan je op je eigen tempo door de stof heen. We gaan dieper in op aspecten die van invloed zijn op jouw progressie, gezondheid, lichaam en leefstijl. Elke dag krijg je een onderwerp om mee aan de slag te gaan met een bijbehorende video met theoretische kennis, tips en opdrachten.

Online Class “Luisteren naar je lichaam”

Wil je binnen 6 dagen leren begrijpen waar je lichaam behoefte aan heeft? Dat kan!

Met de Online Class “Luisteren naar je lichaam” krijg je onder andere:

  • Kennis over de verschillende hongerseintjes van je lichaam en hoe je hiermee om moet gaan.
  • Inzicht in hoe je nou beter voor je lichaam en je gezondheid kan zorgen.
  • Tools om progressie beter te laten verlopen.
  • Grip op de ideale balans tussen voeding, sport en herstel.
  • Kennis over de vrouwelijke cyclus en hoe dit van invloed is op je prestaties en progressie.
  • Uitleg over onze visie op voeding, dat gebaseerd is op orthomoleculaire voedingsleer en sportvoedingskennis.

Krijg controle over overeten, overtrainen, eetbuiten en onbegrip. Leer hoe je voldoende kan eten zonder te overeten en hoe je voor je lichaam moet zorgen!

Binnen 6 dagen beschik jij over alle tools om actief aan de slag te gaan met je gezondheid en progressie. Wij helpen jou om meer acceptatie en kennis te krijgen.

Elke dag komt een ander onderwerp aan bod. Hierover krijg je een filmpje waarin we theoretische kennis meegeven. Daarbij ontvang je online opdrachten waardoor je je kennis gelijk kan toepassen.

Het mooie van alles: je kan de 6 dagen op eigen tempo uitvoeren! Je kan alles in 1 avond doen, verspreiden in de week of zelfs een maand. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de inhoud van de Online Class.