ANTI-conceptiepil guide

Stoppen met de pil, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak is het een enge gedachte. Veel vrouwen zijn aan de pil of andere hormonale anticonceptie begonnen, omdat ze klachten ervaarden. Denk aan acne, veel moodswings of heftige menstruaties. Je bent bang dat dit terugkomt zodra je stopt met de pil. Dit hoeft echt niet te zijn en wij gaan je leren hoe met ons ANTI-conceptie e-guide.

Wij gaan je uitleggen wat hormonale anticonceptie met je cyclus doet en we leren je hoe een gezonde cyclus eruit hoort te zien. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe ga jij zorgen voor menstruatiecyclus zonder klachten én zonder hormonen? Daarbij vertellen we over andere vormen van anticonceptie zonder hormonen.

Veel vrouwen maken gebruik van de anticonceptiepil, maar hebben geen flauw benul wat dit met het lichaam doet. Het enige wat we horen bij de huisarts is dat ‘het de cyclus reguleert’ en ervoor zorgt dat je niet zwanger wordt. Newsflash: synthetische hormonen reguleren je hormonen niet, maar leggen dit plat. Dit zorgt voor veel narigheid in je lichaam en dit leggen we graag aan je uit.

Hoe kan je het beste stoppen met de anticonceptiepil? Je vindt het allemaal in onze ANTI-conceptiepil e-guide!

FAQ

Ik weet niet of ik wil stoppen met de pil.
Ook als je niet wilt stoppen is het plan super interessant. Je leert wat de pil nu eigenlijk echt doet en het creëert meer bewustwording voor je eigen lichaam

Waarom kost het plan maar €9?
Wij vinden dat iedereen toegang zou moeten hebben tot deze informatie. Daarom hebben we het ANTI-conceptie guide een schappelijke prijs gegeven!

Kan ik de guide delen met vriendinnen?
We hebben afgelopen maanden hard gewerkt aan het plan en hopen dan ook dat het niet zomaar verspreid gaat worden. Het kan dus, maar als je ons wilt steunen dan liever niet 😉

Is het een echt boek?
We wish! Voor nu is dit een e-guide die je kan downloaden. Maar we blijven dromen, wie weet maken we ooit nog een echt boek!