Skeelerroutes in en rondom Breda

Als je ons volgt op Instagram zal je vast weten dat wij gek zijn op skeeleren! Zeker sinds we een jaar geleden in lockdown gingen, zijn wij (vooral als het lekker weer is) veel op onze skeelers te zien.

Misschien ben jij net als wij ook zo verslaafd geraakt aan skeeleren en ben je op zoek naar leuke routes met fijne paden. Daarom delen we met alle liefde een paar van onze skeelerroutes die wij in Breda en omstreken hebben geskeelerd. Uiteraard vind je hier en daar op de route een lekkere ijssalon, want zeg nou eerlijk: er is niets lekkerder dan na (of tijdens) een lekker rondje skeeleren te kunnen genieten van een lekker ijsje!

Hieronder vind je verschillende skeelerroutes met fijne paden!

Mastbos – Princenhage 6km

Breda centrum 5km

Mastbos + Markdal 7km

Breda Oost 8km

Liesbos (Etten-leur) 14km

Liesbos (Etten-Leur) 7km

Haven + polder (Etten-Leur) 11km

NIEUWE ROUTE: Bavel / Breepark / heusdenhout 10km
Deze route is inclusief navigatie! Je kan zelf kiezen waar je ergens start en eindigt, maar deze wegen zijn heerlijk!

Zo! Hopelijk zitten er wat leuke routes voor je tussen. En laat ons vooral weten hoe je de route vond, dat vinden we leuk! Tag ons bijvoorbeeld in je skeeler-stories op Instagram šŸ¤©